Floor van Haaster

Maak kennis met Floor

Even voorstellen, ik ben Floor van Haaster, getrouwd en moeder van vier fantastische kinderen. Na mijn studie ben ik in de jeugdhulpverlening gaan werken. Na 10 jaar met veel plezier met kinderen en ouders gewerkt te hebben, merkte ik dat ik wat anders wilde, en ging mijzelf verder ontwikkelen. De studie counseling kwam op mijn pad en hier vond ik mijn passie, een vorm van hulp verlenen, die mij past en waar ik zelf vorm aan kan geven.

In mijn beleving is ieder mens uniek, en heeft ieder mens zijn eigen mogelijkheden maar het kan voorkomen dat je jezelf even kwijt bent. Door een gebeurtenis of situatieverandering, waardoor je, je eigen competenties even niet meer ziet, of mogelijk er niet bewust van bent ze te bezitten.

Als psychosociaal therapeut vind ik het mooi om te zien, hoe mensen weer in hun eigen kracht komen te staan, en ik vind het fijn om dit proces te mogen begeleiden. Dat cliënten zelf hun eigen mogelijkheden of oplossingen/verbeteringen weer zien of vinden, is juist hetgeen wat mij als therapeut aanspreekt. De cliënt blijft dichtbij zichzelf waarbij autonomie voorop staat.

Tijdens mijn HBO studie tot psychosociaal therapeut bij Psychodidact heb ik mij geschoold in de volgende onderdelen:

  • Praktische psychologie
  • Persoonlijke psychologie
  • Klinische psychologie 1 & 2
  • Professioneel hulpverlenen
  • Sociale psychologie
  • Medische Kennis; anatomie, fysiologie, pathologie
Neem contact op / Maak een afspraak